Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Τι είναι αυτό που μας ενώνει....

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ


...αναμφισβήτητο σημείο αναφοράς και παγκόσμιο σύμβολο ειρήνης και ανακωχής!!


Άναψε στις 21. Απριλίου με τις ακτίνες του Ήλιου και παραδόθηκε από την Πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου, να κάνει το "ταξίδι" της για 7 ημέρες στην χώρα μας και να παραδοθεί στις 27. Απριλίου στους βραζιλιάνους διοργανωτές.

Με μεγάλη περηφάνια και περίσσια συγκίνηση υποδέχτηκε λοιπόν η Δράμα, η πόλη του πολιτισμού και του αθλητισμού, την ιερή φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων του "Ρίο 2016" την Κυριακή 24. Απριλίου.


Ο κόσμος της Δράμας μαζεύτηκε από νωρίς να θαυμάσει αυτήν την τελετή και να χειροκροτήσει τους αθλητές της. Την Άννα Τζήκα, τον Κώστα Δουβαλίδη, την Άννα Κορακάκη και την Παναγιώτα Τσακίρη.

Κώστας Δουβαλίδης, Παναγιώτα Τσακίρη
Αλλά και να νιώσει τρομερή περηφάνια όταν η Άννα Κορακάκη άναψε τον βωμό της Ολυμπιακής φλόγας και ακούστηκαν, ο ύμνος των Ολυμπιακών αγώνων, της διοργανώτριας χώρας Βραζιλίας μα και ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας!!

Η Άννα Κορακάκη ανάβει τον βωμό..

Επίσης ακούστηκαν ομιλίες του Δήμαρχου Δράμας, Χριστόδουλου Μαμσάκου, του εκπρόσωπου της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ελλάδας και του εκπρόσωπου της οργανωτικής επιτροπής του "Ρίο 2016".

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές του κόσμου καλή τύχη και είθε αυτή η φλόγα και αυτοί οι αγώνες να μας ενώσουν και να είναι μια αχτίδα ελπίδας και χαράς...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου